GyroSys_head

facebook twitter google

hun eng ger

Visszalogo

A klasszikus kameramozgatók megújított generációjának képviselője, mely ötvözi a stabil és nagy teherbírású mechanikus gépészeti megoldásokat a WiFi technológiával, és a nagy precizitású hajtáslánccal. A mozgatási sebesség és a pontosság megegyezik a profi felhasználású fejegységekével és a 3 tengely körül folytonos elmozdulást megengedő kivitelezés teszi egyedivé a szerkezetet.wasp_full

Kialakításából adódóan a legtöbb 5-10 kilogrammos kamera kompatibilis az eszközzel és a megrendeléstől függően 12 - 24 kábeles összeköttetésre is lehetőség van, mely természetesen nem akadályozza a mozgást.

További képek a "Galéria" menüpontban találhatóak, technikai adatokért pedig kattintson az alábbi ikonra:


book_logo

Tervezési és kivitelezési folyamat

A megrendelő azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy tervezzünk meg és készítsünk el egy olyan - még nem létező - közepes méretű ( 5 - 10 kilogrammos kamerához ) 3 tengelyű kameramozgató fejegységet, amely wasp_01 teljesítményben megegyezik a piacon kapható eszközökkel, de képes a folytonos körbeforgásra minden tengely körül, és legyen lehetőség a kamera tápellátására valamint kompatibilis legyen a legtöbb kránnal.

Első lépésként feltérképeztük a piacon kapható eszközöket, tanulmányoztunk leírásokat, véleményeket és a hozzáférhető fejegységeket testközelből is megvizsgáltuk. Ezután létrehoztunk a megbeszélésen készült rajzok alapján több 3D-s modellt a kutatási eredményekkel kiegészült információk alapján.

wasp_02A megrendelővel konzultálva, az elkészült koncepciókat bemutatva megvitattuk a változtatásokat és az új igényeket, majd elkészítettük a prototípus 3D-s modelljét.wasp_03

Elvégeztük a prototípus gyártásának lépéseit, beleértve az anyagbeszerzést, a fémmegmunkálás műveleteit, a kellő átalakítások elvégzését egyes alkatrészeken, valamint az összeszerelést.

A megrendelő a prototípus tesztelhető állapota előtt a hajtás átalakítását kérte, így jelenleg egy újabb tervezési fázisban van a projekt.


Bármely egyéb kérdésére a termékkel vagy egyedi kívánságával forduljon hozzánk bizalommal e-mailben.

Fel